Prireditev TVU 2020

Senzorika v živilstvu

Predstavitev različnih metod senzoričnega preverjanja kakovosti živil. Pogoji senzoričnega preverjanja, izvedba različnih tehnik senzoričnega preverjanja.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Šentjur, Šolski center Šentjur, VSŠ, Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur
Datum: 8. 9. 2020
Čas dogodka: od 10.00 do 11.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Jurij Gunzek
Telefon: 03 746 29 02
E-naslov: natalija.brecko@sc-s.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šolski center Šentjur
Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur
Telefon: 03 746 29 02
E-naslov: natalija.brecko@sc-s.si
Spletna stran: http://www.sc-s.si
Vse prireditve >>