Prireditev TVU 2020

Velnes akademija - Vodenje sebe in oranizacije v času negotovosti

Zavezanost velnesu kot vseživljenjsko učenje in skrb za zdravje ter dobro počutje preko oblikovanja proaktivnih politik zdravja na delovnem mestu, bo tudi in predvsem v času negotovosti pomenil velik doprinos delovni učinkovitosti in ekonomski uspešnosti organizacije. Vodja z veščinami vodenja sebe in organizacije ima pomemben vpliv na delovno življenje zaposlenih, tudi na področju zdravja in dobrega počutja.

Vodenje kot načrtovanje, usmerjanje, spodbujanje, motiviranje in ustvarjanje pozitivnih čustev je v času negotovosti zagotovo ena najtežjih individualnih in organizacijskih nalog. Soočanje in prilagajanje pogostim spremembam namreč ne deluje na ukaz, iz danes na jutri, tudi če gre za COVID-19 predvsem pa nobene spremembe niso linearne.

Nekateri ljudje jemljejo negotovost kot priložnost za učenje, za nekatere druge je ta proces frustrirajoč, saj vzbuja občutek strahu, nepripravljenosti in neobvladovanja. Na srečanju se bomo seznanili z nekaterimi teoretičnimi izhodišči vodenja organizacije in sebe v času negotovosti oz. v odnosu do sprememb ter preizkusili dve coaching orodji, tj. okno tolerance in območje vpliva. Orodji lahko uporabimo na ravni posameznika ali organizacije s ciljem povečanja posameznikove zmožnosti razumevanja situacij negotovosti ter posledično lažjega soočanja ter uresničevanja posameznih korakov za lažje doseganje ciljev.

Na Dnevu Velnes akademije bomo z vami: dr. Mihaela Zavašnik, dr. Tatjana Ažman, Lea Avguštin, Mateja Bobek, Urška Vahtar.
Vsebina srečanja / delavnice:
- VODENJE SEBE IN ORGANIZACIJE V ČASU NEGOTOVOSTI
- UPRAVLJANJE S STRESOM
- GLOBOKO SPROŠČANJE S POMOČJO ZVOKOV
Pogostitev, druženje


NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ljubljana, Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana, Ulica Carla Benza 1
Datum: 24. 9. 2020
Čas dogodka: ob 16.30
Opomba: Namenjeno direktorjem, vodjem, poslovnim odločevalcem oziroma vsem, ki jih ta tematika zanima.
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Urška Vahtar
Telefon: 031 880 824
E-naslov: urska@glottanova.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šola za ravnatelje
Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana
Telefon: 031 277 507
E-naslov: info@solazaravnatelje.si
Spletna stran: http://solazaravnatelje.si/
Vse prireditve >>