Prireditev TVU 2020

Predelava sadja v žganje

Žganjekuha ima v Sloveniji dolgoletno tradicijo. Od povprečne kakovosti nekdaj, se v današnjem času od žganja pričakuje visoka oz. najboljša kakovost. Ali znamo in zmoremo izpolniti pričakovanja sodobnega pivca žganja? Odgovor na to vprašanje bomo podali na delavnici z naslovom: Kako pripravimo dobro žganje, na kateri bomo spregovorili o tehnoloških postopkih pri pripravi žganja in o napakah pri izvajanju žganjekuhe.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Celje, Šolski center Šentjur, VSŠ, Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur
Datum: 7. 9. 2020
Čas dogodka: od 10.00 do 11.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Jurij Gunzek
Telefon: 03 746 29 02
E-naslov: natalija.brecko@sc-s.si
PRIREDITEV IZVAJA
Šolski center Šentjur
Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur
Telefon: 03 746 29 02
E-naslov: natalija.brecko@sc-s.si
Spletna stran: http://www.sc-s.si
Vse prireditve >>