Prireditev TVU 2020

Učim se zdraviti sebe, torej sem!

Na dogodku bosta predstavljeni terapiji REIKI in ACCESS BARS, ki ju bodo udeleženci lahko pobliže spoznali in se ju naučili (u)rabiti v vsakdanjem življenju.
Pri terapiji Access BARS gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v katerem koli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.
Terapijo REIKI lahko dela vsak, ki je prejel iniciacijo. Ker ne dajemo svoje energije, se ne iztrošimo. Terapija je zelo uporabna in enostavna metoda za osebno rast in hkrati za zdravljenje sebe in drugih. Z reikijem lahko pomagate sebi, svojim, tudi živalim, rožam. Lahko se uporabi za energijsko čiščenje prostora, kristalov …
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN PRIREDITVE
Lokacija dogodka: Ravne na Koroškem, Čarobnost obraza, Prežihova ulica 3, 2390 Ravne na Koroškem
Datum: 21. 9. 2020
Čas dogodka: od 18.00 do 19.00
Opomba: Obvezne so predhodne prijave na GSM (031 746 993) ali elektronsko pošto (carobnost.obraza@gmail.com in tecaj.obrazne.joge@gmail.com). V primeru večjega interesa bo razpisan dodatni termin.
 
KONTAKTNA OSEBA ZA PRIREDITEV
Jožica Šumah Kordež
Telefon: 031 746 993
E-naslov: carobnost.obraza@gmail.com
PRIREDITEV IZVAJA
Geoizmera, posredništvo in storitve, d. o. o.
Prežihova ulica 3, 2390 Ravne na Koroškem, 2390 Ravne na Koroškem
Telefon: 031 746 993
E-naslov: tecaj.obrazne.joge@gmail.com
Spletna stran: https://www.facebook.com/ObraznaJogaNaKoroskem/
Vse prireditve >>